Vilkår og betingelser for KUR SAUNA AS badstuer

· Firma
Kur Sauna AS er et aksjeselskap registrert i Brønnøysundregistrene med Org.nr. 931 035 975
Disse vilkårene og betingelsene gjelder for Kur Sauna AS og kunden. Bilder og tekst på nettsiden vår (www.kursauna.no med undergrupper) er eid av Kur Sauna AS og kan ikke kopieres av noen uten vårt samtykke. Bilder vi selv har lånt er med godkjenning fra eier.

· Lovdata
Vi forbeholder oss retten til å oppdatere eller endre våre vilkår og betingelser i tråd med endringer i lovgivning eller reguleringer som påvirker vår virksomhet. Vi vil gjøre vårt beste for å informere våre kunder om vesentlige endringer i våre juridiske forpliktelser.

Dersom det er spørsmål eller bekymringer angående vår overholdelse av lover og regler, oppfordrer vi våre kunder til å kontakte kundeservice på e-post: kur-sauna@outlook.com eller benytte våre offisielle kommunikasjonskanaler.

Disse vilkårene er underlagt norsk lov og omhandler angrerettloven, markedsføringsloven, forbrukerkjøpsloven,
e-handelsloven, kredittkjøpsloven og e-handelsloven.

Eventuelle tvister som oppstår i forbindelse med disse vilkårene, skal forsøkes løst gjennom forhandlinger mellom partene. Ved mislykkede forhandlinger skal tvisten bringes inn for de ordinære domstolene i Norge.
Se www.lovdata.no for utfyllende informasjon om lovverket.

· Priser
Alle priser som oppgis av Kur Sauna AS er i norske kroner (NOK) og inkluderer gjeldende skatter og avgifter med mindre annet er spesifisert.

 • Prisendringer:
  Kur Sauna forbeholder seg retten til å endre priser på våre tjenester uten forvarsel. Vi vil imidlertid informere våre kunder om eventuelle prisendringer på forhånd, med mindre endringen skyldes uforutsette omstendigheter utenfor vår kontroll.
 • Spesifikasjon av priser:
  Våre tjenester og produkter vil ha spesifiserte priser, og vi vil tydelig informere om hva prisen inkluderer. Det kan være tilleggskostnader eller ekstra gebyrer for spesifikke tjenester som ikke er inkludert i den oppgitte prisen.
 • Valutaomregning:
  Ved betaling i andre valutaer enn den oppgitte valutaen, kan det påløpe gebyrer for valutaomregning som er utenfor vår kontroll.
 • Prisfeil:
  I tilfelle feil i prissetting, forbeholder vi oss retten til å korrigere feilen og informere kunden om den korrigerte prisen før tjenesten utføres eller leveres.

· Reservasjon og betaling
Kunden kan reservere bruken av saunaene tilgjengelig hos Kur Sauna AS i samsvar med tilgjengelighet og gjeldende priser.

Betaling for reservasjonen skal gjøres i henhold til gjeldende priser som oppgis på våre nettsider eller ved direkte henvendelse.


Ved betaling kan kunde velge mellom betaling med VIPPS eller kreditt/debet kort.
Vi bruker VIPPS Checkout tjenesten som er en komplett løsning som gir kunden mulighet til å velge. Kunde betaler ingen gebyrer på betalinger via denne tjenesten, uansett beløp. Ved betaling med kort vil det være kortutsteders vilkår og betingelser som gjelder.
Det er også mulig å betale for ekstra personer som ønsker å delta. Vipps QR kode henger i badstuen. Merk betalingen med referanse til tid og person som opprinnelig har booket.Fakturering er et alternativ for kunder som ønsker dette. Dette tilbyr vi i tilfeller hvor kunden ønsker faste avtaler, større gruppebookinger eller for bedrifts avtaler. Kontakt oss via kontaktskjema på hjemmesiden.

· Avbestilling og endring av booking
Kur Sauna AS forstår at uforutsette omstendigheter kan oppstå, og derfor tilbyr vi følgende avbestillingsvilkår:

Kunden kan avbestille eller endre reservasjonen i henhold til vilkårene og betingelsene som er angitt ved bestilling.

Eventuelle gebyrer for avbestilling eller endring er i tråd med våre gjeldende retningslinjer.

Bookede timer kan avbestilles senest 24 timer før timen starter. Ved avbestilling kan kunde utføre dette selv under Mine Sider i booking panelet, og kan velge mellom refusjon i 100% gavekort eller 50% penger tilbake.

· Medlemskap
Vi tilbyr medlemskap med varighet 1 år fra kjøpsdato. Medlemskap fornyes automatisk med mindre kunde gir beskjed om noe annet. 3 dager før medlemskap fornyes blir det sendt ut en e-post med info om fornyelse.

Kunde kan til enhver tid gå inn på Mine Sider i booking panelet og avslutte gjeldende medlemskap.Som medlem vil kunde ha mulighet til å bestille timer med oppgitte rabatter. Medlemskap er personlig til kunde, og ved gjentagende misbruk og «utlån» av medlemskap til andre som ikke er medlem, står Kur Sauna AS fritt til å avslutte gjeldende medlemskap.

· Gavekort
Gavekort fra Kur Sauna AS kan kjøpes direkte fra vår nettside. Kunde velger selv beløp på gavekort og gir tilgang til spesifikke tjenester og har en gyldighet på 1 år fra kjøpsdato.

Gavekortene er ikke-refunderbare, med mindre loven krever det. Gavekortene kan ikke innløses mot kontanter eller erstattes hvis de mistes eller stjeles. Ved bruk av gavekort vil eventuelle restbeløp forbli på gavekortet og kan brukes ved senere kjøp.

Gavekortet er gyldig i ett år fra kjøpsdato. Gavekortet har en unik tilfeldig kode som kunden kan bruke til å betale hele eller deler av et gitt beløp.

· Bruk av sauna
Kunden har rett til å bruke saunaen i den avtalte perioden og for det angitte antall personer i reservasjonen. Booket tid er inkludert skifte, og skal overholdes. Kunde bes om å ta kontakt med Kur Sauna AS personale med en gang det oppstår konflikt i forbindelse med tidsbruk, skadeverk, kald badstue ol.
Ved ferdig oppvarmet badstue garanterer vi temperatur på minimum 50 grader C (Soft Sauna).

Kur Sauna AS er ikke ansvarlig for personskader, tap eller skader på eiendom mens saunaen brukes.
Kunden må følge de angitte retningslinjene for sikker bruk av saunaen, og følge de opplyste retningslinjer for dette som er tilgjengelig på hjemmesiden, i badstuen og som bekreftes ved booking av sauna.

· Ansvar og erstatning
Kur Sauna AS påtar seg ikke ansvar for personskade, tap eller skade på eiendom med mindre det skyldes grov uaktsomhet eller forsett fra vår side.
Kunden er ansvarlig for enhver skade på selskapets eiendom som oppstår under bruken av saunaen.

 • Begrensninger i ansvar:
  Vårt ansvar er begrenset til det beløpet som er betalt for våre tjenester eller det beløpet som er fastsatt av lovverket for slike tilfeller.
 • Eieransvar for eiendeler:
  Vi påtar oss ikke ansvar for tap eller skade på personlige eiendeler til gjester med mindre det skyldes vår grove uaktsomhet eller forsett.
 • Sikkerhet og adferd:
  Kur Sauna AS forbeholder seg retten til å nekte adgang eller be en gjest forlate anlegget hvis vedkommende opptrer på en måte som er skadelig, truende, eller forstyrrer andre gjesters opplevelse på en uakseptabel måte.
 • Begrensning av erstatning:
  Eventuell erstatning vil være begrenset til dokumenterte tap og kan ikke overstige det maksimale beløpet fastsatt av gjeldende lovverk.

Kur Sauna AS forbeholder seg retten til å kreve erstatning for skader som skyldes uaktsomhet eller feilbruk fra kundens side.

· Værforbehold
Vennligst merk at Kur Sauna AS tjenester kan være påvirket av værforholdene. Våre tjenester kan være avhengige av været for å kunne gjennomføres som planlagt.

 • Endringer grunnet værforhold:
  Værforholdene kan endre seg raskt og uforutsigbart. Kur Sauna AS forbeholder seg retten til å gjøre endringer, forskyve eller avlyse tjenester, aktiviteter eller arrangementer uten forvarsel hvis værforholdene utgjør en risiko for sikkerheten til våre gjester eller personalet, eller hvis gjennomføringen av tjenestene anses som uhensiktsmessig eller ikke gjennomførbart på grunn av værforholdene.
 • Varsel om endringer:
  I tilfelle endringer eller avlysninger på grunn av værforhold, vil vi gjøre vårt beste for å gi så tidlig og tydelig varsel som mulig. Dette kan inkludere kommunikasjon via e-post, telefon eller oppdateringer på våre offisielle kommunikasjonskanaler.
 • Ansvarsfraskrivelse:
  Kur Sauna AS er ikke ansvarlig for økonomisk tap, skuffelse eller ulemper forårsaket av endringer eller avlysninger grunnet værforhold. Vi oppfordrer våre gjester til å forstå og akseptere at været er utenfor vår kontroll, og at vi tar forholdsregler for sikkerheten og komforten til alle våre gjester.

· Aldersgrense
Kur Sauna AS opererer med en aldersgrense på 18 år for å kunne benytte våre tjenester uten tilsyn av en foresatt eller verge. Personer under 18 år kan delta i våre tjenester kun under følgende betingelser:

 • Personer under 18 år kan delta i våre tjenester dersom de er ledsaget av og under tilsyn av en person over 18 år som er ansvarlig for deres oppførsel og sikkerhet under hele oppholdet hos Kur Sauna AS.
 • Den voksne ledsageren er ansvarlig for personen under 18 år og må sikre at vedkommende overholder våre regler og retningslinjer. Vi forventer at den ledsagende voksen tar på seg ansvaret for sikkerheten og oppførselen til personer under 18 år mens de er på vårt anlegg eller deltar i våre tjenester.
 • Kur Sauna AS fraskriver seg ethvert ansvar for eventuelle brudd på regler eller skader forårsaket av personer under 18 år som ikke er under direkte tilsyn av en ansvarlig voksen. Vi oppfordrer til at voksne som ledsager mindreårige informerer dem om våre regler og retningslinjer og hjelper dem med å forstå og følge disse.
 • Vær oppmerksom på at noen tjenester eller områder hos Kur Sauna AS kan ha ytterligere aldersrestriksjoner som må respekteres.
  Badstue er en fin aktivitet for barn og voksne. De voksne vil i så tilfelle være ansvarlig for å tilpasse temperatur i badstuen for barn som er med, og påse at de følger regler brukstid.

· Personvern
Personopplysninger som samles inn i forbindelse med reservasjonen, vil bli behandlet i samsvar med gjeldende lover og selskapets personvernerklæring.
Personopplysninger vi ber om blir bruk til å kommunisere med gjeldende kunde, og blir ikke delt med andre uten kundens godkjennelse.
Kur Sauna AS står fritt til å dele bilder og videoer fra badstuens område. Vi ber om godkjenning fra kunder med ansikt som eventuelt er med på bilder før de deles.

· Informasjonskapsler (Cookies)
Kur Sauna AS bruker informasjonskapsler på nettstedet vårt. Disse er små datafiler som lagres på enheten din når du besøker nettstedet. Vårt formål med bruk av informasjonskapsler er å forbedre og tilpasse din opplevelse når du besøker vårt nettsted.


Typer informasjonskapsler vi bruker:

 • Nødvendige informasjonskapsler:
  Disse informasjonskapslene er essensielle for at nettstedet skal fungere skikkelig, og de lagrer ikke personlig identifiserbar informasjon. De tillater for eksempel tilgang til sikre områder på nettstedet vårt.
 • Funksjonalitetsinformasjonskapsler:
  Disse informasjonskapslene lar oss huske valg du har gjort (for eksempel språkvalg eller region) og tilbyr forbedret og mer personlig funksjonalitet.
 • Ytelsesinformasjonskapsler:
  Disse informasjonskapslene samler inn anonym informasjon om hvordan besøkende bruker nettstedet vårt. Dette hjelper oss med å forbedre nettstedets ytelse.
 • Tredjepartsinformasjonskapsler:
  Vi samarbeider med tredjeparter som kan plassere informasjonskapsler på enheten din når du besøker nettstedet vårt. Disse informasjonskapslene brukes for eksempel til markedsføring og analyseformål.
 • Administrere informasjonskapsler:
  Du kan administrere eller slette informasjonskapsler etter eget ønske gjennom innstillingene i nettleseren din. Vær oppmerksom på at blokkering av informasjonskapsler kan påvirke funksjonaliteten til nettstedet vårt.

Ved å fortsette å bruke vårt nettsted, samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler i samsvar med disse vilkårene.

· Klage- og reklamasjonsprosedyre:
Ved eventuelle klager eller reklamasjoner angående våre tjenester, oppfordrer Kur Sauna AS våre kunder til å ta kontakt med oss så snart som mulig etter at problemet oppstår. Vi ønsker å løse uenigheter og misnøye på en effektiv og rettferdig måte.

For å melde inn en klage eller reklamasjon, kan du kontakte vår kundeservice på e-post: kur-sauna@outlook.com eller benytte våre offisielle kommunikasjonskanaler for å formidle din bekymring eller misnøye.

Ved å melde inn en klage, vennligst gi en detaljert beskrivelse av problemet, inkludert tidspunkt, sted, og andre relevante detaljer som vil bidra til å forstå og løse situasjonen.

Kur Sauna AS vil gjøre sitt beste for å behandle klagen eller reklamasjonen raskt og effektivt. Vi vil gi en bekreftelse på mottak av klagen og informere om forventet behandlingstid.

Vi vil strekke oss langt for å finne en tilfredsstillende løsning for alle parter, med mål om å rette opp eventuelle feil eller misforståelser og sikre at våre kunder er fornøyde med resultatet.

Etter at klagen er behandlet, vil vi kontakte deg for å sikre at løsningen er tilfredsstillende og at du er fornøyd med vår håndtering av saken.

· Kontakt og support
KUR SAUNA AS
Org nr. 931035975
Tlf: 47261497 / 41430132
E-post: kur-sauna@outlook.com